Behandelingen

Manicure

Indien u niet kiest voor kunstnagels, kan u bij ons ook kiezen voor een basis manicure met of zonder de nagels te lakken.

Pedicure

Ideaal als u last hebt van pijnlijke voeten, eelt,... of u wil gewoon op wolkjes lopen.


Ontharing

Door het gebruik van hars, blijven uw ongewenste haartjes tot 6 weken weg.  Onze hars is tevens ideaal voor de gevoelige huidtypes.

Kunstnagels

Wij verzorgen uw nagels met veel passie, enthousiasme en met oog voor detail en helemaal naar uw wens.  U kan bij ons kiezen voor gelnagels, acrylnagels en gellak, maar er zijn ook tal van mogelijkheden aan nailart

Wimperextensions one by one

One by one is een techniek waarbij er 1 kunstwimper op 1 natuurlijke wimper geplaatst wordt. Dit geeft een natuurlijke "mascara" look. U heeft keuze uit verschillende soorten krullen, diktes en lengtes. bij uw eerste bezoek bekijken we de mogelijkheden die het best passen bij uw persoonlijke wensen en kwaliteit van uw natuurlijke wimpers.

Manuele Permanente Make - Up

Manuele technieken om semi-permanente make-up aan te brengen, zijn een ideale behandeling om de natuurlijke schoonheid te optimaliseren en het zelfvertrouwen te boosten. Make-up aanbrengen is niet langer een must, maar kan indien een meer opgemaakte look is gewenst.

Pigmenten worden manueel en veilig door middel van chirurgische nano-naalden binnengebracht in de bovenste huidlaag. Dit laat toe om imperfecties weg te werken en subtiele make-up looks te creëren voor wenkbrauwen, lippen en ogen. We spreken over een semi-permanent resultaat daar celvernieuwing en het dagelijkse licht de pigmenten zal doen vervagen.

Dankzij de ruime keuze van onze leverancier in plaatsingstechnieken, naalden en pigmenten zijn verschillende behandelingen mogelijk met steeds een unieke en natuurlijke look als resultaat.

Alle handmatige SPMU-producten, waar wij mee werken, zijn EU- en wereldwijd goedgekeurd.

ONZE VOORNAAMSTE SPMU-PRODUCT VOORDELEN:

  • Natuurlijk resultaat
  • Snel genezingsproces
  • 100% hygiënisch
  • Minder pijnlijk dan machinale technieken
  • Veilig
  • Eindeloze mogelijkheden

Nails & Beauty - Fonteinstraat 98 B - 2300 Turnhout - 0497/426979 - info@nails-beauty.be