Cryo 21

 Aslanken met onmiddellijk en blijvend resultaat

Cryo21, dat is afslanken met een blijvend resultaat. Bovendien ben je na een eerste sessie meteen al enkele centimeters kwijt. Hoe werkt dit nu? Cryotherapie is een therapeutische toepassing waarbij we gebruik maken van koude. Door een thermische schok toe te dienen aan de vetcellen, daalt hun temperatuur plots heel fel. Dat leidt ertoe dat deze vetcellen zichzelf elimineren en via het lymfestelsel worden afgevoerd. Zo slank je af. Want een vetcel die uit je lichaam verdwijnt, kan niet meer terug komen. Deze formule is 100% veilig. Met behulp van Cryo21 wordt vetweefsel op een veilige manier afgebroken, terwijl de huid, spieren en zenuwen intact blijven.

Cryo21 zorgt er dus voor dat je afslankt, maar de therapie heeft nog andere positieve effecten op je lichaam. Zo versnelt de bloedsomloop, toxines worden geëlimineerd en je lichaam verbruikt plots veel calorieën. Het aantal vetcellen vermindert. Bovendien wordt lokale cellulitis geëlimineerd. Je lichaam slankt af, maar het wordt ook gehermodelleerd. Spieren versterken en via het lymfestelsel worden afvalstoffen uit je lichaam afgevoerd. Na 2 maanden is het resultaat definitief.

Cryo 21 lifting en versteviging

Kies je voor een behandeling van het gezicht, zal je merken dat weefsels en spieren zullen verstevigen. Je rimpels verminderen en je gelaat wordt gelift. Deze behandeling vraagt wel een maandelijkse onderhoudssessie.

Wil je ook weten of afslanken met Cryo21 iets voor jou is? Kom dan langs voor een demosessie. Deze kost 50 euro, maar dit bedrag krijg je volledig terug wanneer je daarna een abonnement voor zes behandelingen neemt.

Cryo21 is helemaal veilig. Toch zijn er enkele gevallen waarbij wij deze behandeling niet toepassen, met name: mensen met verwarring in de gevoeligheid van de weefsels, mensen met een allergie voor koude, mensen met het syndroom van Raynaud, cryoglobulinemie, chronische ontstekingen of atherosclerose.   

Welke zones kunnen er worden behandeld?

Door de soepel beweegbare kop kunnen we doelgericht werken op de zones die u wilt zoals; gezicht, hals & decollete, dubbele kin, armen, borsten, lovehandles, buik, rug, billen, rijbroek, dijen en kuiten.

Effecten op het lichaam:
*Bevriezen van de vetcellen
*Versteviging van de huid
*Vermindering cellulitis
*Contourverbetering en afslanking van het lichaam
*Stimulering bloedsomloop
*Draineert afvalstoffen en lymfe
Op het lichaam kunnen we verstevigend gaan werken, of vetophoping laten verdwijnen. Bij versteviging denken we meteen aan verslapte bovenarmen, binnenkant van de bovenbenen, buik verstevigen, borsten liften en verstevigen enz.

Efftecten op het gelaat:
* Verstevigen van de weefsels
* Versteviging van de spieren
* Vermindering van de rimpels
* Volume creëren in de lippen
* Verwijdering/vermindering van de dubbele kin
* Huidverjonging
* Verstevigen en liften van het gelaat
* Nieuwste techniek huidverjonging Cryo21 

Prijzen Cryo 21

Eerste proefbehandeling**

Dit bedrag krijg je terug wanneer je aansluitend een abonnement neemt.

€50,00

Cryo Facial Lifting Treatment

€65,00

Losse behandeling

€105,00

Mini abonnement*

4 behandelingen 

€400,00

Abonnement*

8 behandelingen

€600,00

* Wanneer u het bedrag in 1 keer betaald wordt, ontvangt u 1 behandeling gratis.  Brengt u een nieuwe klant aan, die ook een abonnement afsluit, krijgt u eveneens 1 behandeling gratis.  De prijzen zijn geldig per zone.

** Slechts 1 proefbehandeling per persoon en wordt terugbetaald bij een eerste aansluitend abonnement.  Niet cummuleerbaar met andere acties of promoties.

Nails & Beauty - Fonteinstraat 98 B - 2300 Turnhout - 0497/426979 - info@nails-beauty.be