Huisregels

Om alles vlot te laten verlopen, zijn er enkele huisregels die Nails & Beauty in acht neemt.

Het maken van een afspraak.
Aangezien ik tijdens bepaalde behandelingen de telefoon niet kan beantwoorden verzoek ik u voor het maken van een afspraak een email te sturen via de contactpagina, een sms te versturen of online een afspraak te maken via volgende link: Online afspraak maken
Bij het maken van een afspraak gaat u akkoord met de annuleringsvoorwaarden.U krijgt uw afspraak bevestigd via een bevestigingsmail.

Wees op tijd.
Zorg dat u tijdig aanwezig bent op de afspraak. Zo verloopt de planning vlot en kan iedereen gebruik maken van de tijd die voor hem/haar gereserveerd is. 

Te laat komen
De gereserveerde tijd wordt speciaal voor u vrij gehouden en andere cliënten moeten teleurgesteld worden.  Indien u door onvoorziene omstandigheden toch dreigt te laat te komen, vragen wij u dit meteen te melden. Indien u te laat komt, kunnen wij beslissen of de behandeling al dan niet wordt ingekort of wordt de afspraak geannuleerd en worden de kosten voor een volledige behandeling wel in rekening gebracht of indien u beschikt over een abonnement, vervalt de beurt.  Indien u een kwartier te laat bent, annuleren wij de behandeling.

Verhindering of annulering van de afspraak
U kunt uw afspraak minstens 48 uur voor de behandeling kosteloos verschuiven of annuleren zodat de gereserveerde tijd kan worden ingeboekt voor een andere cliënt. Wanneer u de dag voor de geplande afspraak uw behandeling annuleert of verzet, zal € 25,- in rekening worden gebracht.  Wanneer u uw afspraak niet nakomt, zal het volledige bedrag in rekening worden gebracht.  Of indien u beschikt over een abonnement, vervalt de beurt.

Houdt u er a.u.b. rekening mee dat als u een afspraak op maandag heeft en u wilt deze annuleren, u dit uiterlijk vrijdag dient te melden!

Wij volgen de betalingen van de annulatiekosten strikt op en geven er gevolg aan indien u deze niet nakomt.

Na het herhaaldelijk te laat komen, te laat annuleren of verzetten, kunnen wij ook beslissen om met een voorschot te werken of u geen afspraak meer te geven.

Betaling
Wij aanvaarden zowel contant geld en bancontact.  Andere kaarten (visa, mastercard en buitenlandse kaarten worden niet aanvaard).  Ook cadeaubonnen en de Turnhoutse cadeaubon, kan u bij ons inwisselen.

Om de kosten voor behandelingen zo laag mogelijk te kunnen houden kunt u alleen met bankcontact betalen indien het bedrag hoger is dan 25€.  Houd hier a.u.b. rekening mee.


Klachten of ontevreden?

Ik doe er alles aan om een goede kwaliteit diensten en producten aan te bieden, maar het kan een keer voorkomen dat u niet tevreden bent of een klacht heeft. In dat geval stel ik het zeer op prijs dat u contact met mij opneemt, zodat we samen tot een oplossing kunnen komen. 

Privacy
De verwerking van persoonsgegevens geschiedt in overeenstemming met toepasselijke Belgische wet- en regelgeving op het gebied van privacy. Uw persoonlijke gegevens worden alleen gebruikt door Nails & Beauty en worden niet verstrekt aan derden.