Over mij

Als ze als klein meisje aan mij vroegen wat ik later wilde worden, antwoordde ik heel trots dat ik nagels ging verzorgen en lakken. Iedereen die bij ons binnen kwam, moest er aan geloven. Ik ging vijlen, lakken, masseren,... Daar werd ik blij van.

In juni 2005, werd mijn grote droom een doel. Ik ben gestart met de opleiding nagelstyling, aanvankelijk acryl. Het bleek allemaal toch niet zo makkelijk dan het er uit zag, maar ik zette door. Oefenen ,oefenen en nog eens oefenen. Toen ik het onder de knie had, begon ik aan de opleiding gel. In 2006 had ik alle lessen achter de rug en na een tijdje oefenen, kon ik met veel trots in januari 2007 de deuren openen van mijn salon: Nails & Beauty.

Daar bleef het niet bij, ik ging nog verder studeren en in 2009 haalde ik mijn diploma van docent nagelstyling. Met veel passie heb ik dan ook al een groot aantal nagelstylistes opgeleid. Het geeft me voldoening om te zien, dat ook hun salon goed draait, groot of klein. Als ik zie welke kwaliteit ze afleveren, ben ik daar ook heel trots op.

In 2010 behaalde ik mijn diploma schoonheidsspecialiste en kon ik mijn salon weer uitbreiden met ontharing, manicure, gelaatsverzorging en pedicure.

En tussendoor volgde ik nog allerlei leuke workshops: nailart, handpainting, acryl design, gel design, docent elektrisch vijlen,...

Als ik nu terug kijk op de afgelopen 12 jaar en de niet te tellen aantal mooie nagels ik heb mogen maken, ben ik enorm dankbaar dat ik dit mooie beroep mag uitoefenen en met heel veel zorg, passie en perfectie, elke klant met een fijn gevoel kan voorzien van mooie nagels. En het mooiste vind ik dat als ze de deur uit gaan en niet kunnen stoppen met naar hun nagels te kijken en glimlachend wegwandelen.

Lieve groetjes,

NatalieNails & Beauty - Fonteinstraat 98 B - 2300 Turnhout - 0497/426979 - info@nails-beauty.be