Over ons

Sinds 2007 kan u ons instituut vinden in Turnhout.  Binnen de ring en makkelijk bereikbaar vanuit alle kanten.  U kan bij ons terecht voor de klassieke behandelingen, maar ook voor meer specifieke behandelingen zoals figuurcorrectie, permanente ontharing, permanente make-up...  Wij blijven steeds innoveren en dat zien wij als onze troef!  Waar wij ook enorm veel belang aan hechten, is dat wij elke klant behandelen, zoals we zelf behandeld willen worden.  

Maak kennis met ons team:


Bo Borgmans

Bo is 20 jaar jong en komt net uit de schoolbanken, waardoor alle klassieke technieken er bij haar nog fris inzitten.  

Haar vrolijke enthousiasme werkt aanstekelijk.  Wat klanten over Bo zeggen: vriendelijk, sociaal, geeft goede uitleg en luistert naar de wensen van de klant.

Naast de klassieke verzorgingen, is Bo ook gespecialiseerd in wimperlifting en wil ze haar specialisaties nog verder uitbreiden.

Natalie Quets

Ik ben Natalie, 36 jaar jong en sinds 2007 trotse zaakvoerder van Nails & Beauty.

Ik stapte in 2005 in het nagelvak en in 2006 begon ik mijn opleiding schoonheidsverzorging.  Ik was docent nagelstyling en schoonheidsverzorging sinds 2009.  Na lange tijd mijn kennis vol passie te hebben doorgegeven, besloot ik dat ik hier een hoofdstuk mocht afsluiten en mij enkel te richten op hetgeen wat ik het liefste doe.  

Nadien ging ik me steeds verder bijscholen in meer specifieke behandelingen zoals wimperextensions, figuurcorrectie, permanente make-up... zodat ik samen met mijn team elke klant van zijn of haar wensen kan voorzien en we een totaalpakket kunnen aanbieden.

Naast de kwaliteit die we leveren, vind ik het enorm belangrijk dat elke klant met een warm en welkom gevoel ons instituut binnenstapt en met een nog warmer gevoel weer naar huis gaat.  Want wie verdient dat nu niet?  Dat ene momentje voor jezelf, in de drukte van het dagelijkse leven.  We zijn dan ook enorm trots op onze persoonlijke aanpak, onze visie en onze missie.